Ara Bul...
Wednesday, June 05, 2013
Wednesday, June 05, 2013

Eunhyuk Mickey Mouse Kıyafeti Giyerse!



Super Junior üyesi Eunhyuk'un dünyanın en mutlu yerine yaptığı geziden fotoğraflar son zamanlarda internet sitelerindeki forumlarda dolanıyor.

Eunhyuk Twitter'dan fotoğraflarını ''Yihuuu! Disneyland!'' yazarak paylaştı.Bir fotoğrafında Eunhyuk ve grupdaşı Super Junior üyesi Donghae ile Disneyland'de V işareti yaparken görülüyor diğer fotoğraflarda ise Eunhyuk taktığı Mickey Mouse şapkasıyla kaçmaya çalışan sevimli bir fare taklidi yaparken görülüyor.Fotoğraflar 14 Mayıs'ta çekilip paylaşılmış.

Fotoğrafı gören internet kullanıcıları ''Vaa Eunhyuk Mickey Mouse gibi giyinmiş! Çok sevimli!'',''20'lerindeki bir insan nasıl bu kadar tatlı olabilir?'' ve ''O Mickey mouse şapkasu Eunhyuk'a süper olmuş'' yorumlarında bulundu.

Başka bir habermiz ise, Eunhyuj şu sıralar  sunucu Kang Ho Dong ile yeni varyete programı olan Barefoot Friends'in çekimleriyle meşgul.En son üstü Lee Hyori'ye yönelik kıvrak zekalı nüktesi dolayısıyla kıçına tekmeyi yemişti.Eunhyuk'un aynı zamanda IU ile adı evlilik dedikodularına karıştı ve daha düne kadar medyanın önemli konularındandı.Ayrıca Eunhyuk ve Donghae en son çıkacak olan I Wanna Dance single'ları için de bir fragman yayınladı.

*Siteden yazı çıkarmak ve alıntı yapmak yasaktır.
Kaynak:soompi


Çeviri ve Düzenleme:sujtr çeviri ekibi

0 yorum:

Post a Comment

 
Back to top!