Ara Bul...
Wednesday, February 05, 2014
Wednesday, February 05, 2014

Yesung ve ZhouMi SM Şirketinin Projesinde Beraber Yer Alacak

Click Here For English



SM’in balad projesi S.M. The Ballad’ın ikinci albümleri ‘Breath’ (Nefes) 13 Şubat’ta çıkacak.
4 Şubat’ta SM’in yaptığı açıklamaya göre TVXQ! Changmin, Super Junior Yesung, Girls’ Generation Taeyeon, SHINee Jonghyun, f(x) Krystal, EXO Chen, Super Junior-M Zhoumi, Jang Ri gibi SM artistleri bu albümde yer alıyor.

Albüm ‘Ayrılık’ temalı 6 şarkıdan oluşuyor. Giriş şarkısı ‘Dear…’ ve albüm ile aynı ismi taşıyan ‘Breath’ şarkısı, kadın ve erkeğin ayrılıktan sonraki düşüncelerini yansıtıyor. ‘I Was Too Greedy’ (Çok Doyumsuzdum), ayrılık sonrası erkeğin hissettiklerini; Taeyeon’un solo şarkısı ‘Set Me Free’ (Beni Özgür Bırak) kadının düşüncelerini ve Jonghyun ile Chen’in düeti ‘The Day’, ayrılıktan sonra farklılaşan günlük hayatı anlatıyor. Krystal ve Chen’in düeti ‘When I Was, When You Were’, ayrılıktan sonra tesadüfen karşılaşan kadın ve erkeğin eski günlerini yâd ettikleri bir konuşma şeklinde geçiyor, ve bütün şarkılar bir şekilde birbirleriyle bağlantılı.

Albümdeki şarkılardan 2 tanesi Korece, Japonca ve Çince olmak üzere 3 dide seslendirilmiş. Taeyeon ve Jonghyun, albüme isim veren şarkı ‘Breath’in Korece versiyonunu seslendirirken, Chen ve Jang Ri Çince versiyonunu, Changmin ve Krystal Japonca versiyonu üzerinde beraber çalıştılar.
Korece ve Japonca versiyonları da olan ‘I Was Too Greedy’ şarkısı, Yesung ve Zhoumi tarafından Çince olarak seslendirildi ve şarkı aynı olmasına rağmen ayrı dillerde farklı kişiler tarafından seslendirildiği için birçok cazibeyi içinde barındırıyor.

Özellikle Yesung’un söylediği ve, o askere gitmeden önce kaydedilmiş ‘I Was Too Greedy’ şarkısının, uzun zamandan sonra Yesung’un derin ve çekici vokali ile tekrar karşılaşacakları için, fanların ilgisini çok çekmesi bekleniyor.

Kaynak: Osen & SM Entertainment
Türkçe Çeviri: Sky Sailor @sujutr
*Blogdan yazı çıkarmak ve alıntı yapmak yasaktır.

0 yorum:

Post a Comment

 
Back to top!