Ara Bul...
Friday, December 27, 2013

[26.12.13] Heechul'den Running Man'e İlginç Yakıştırma

Click Here for English



26 Aralık tarihinde JTBC ekranlarına geleb SSul Jeon'da varyete programları ele alındı.Tek dikkatleri çeken 1 Night 2 Days programının daha başlar başlamaz diğer varyete programlarını geride bırakarak zirveye yerleşmesi oldu.

Bir diğer program olan ''Running Man'' istikrarını devam ettirerek %12'lik izlenme payını korudu.Buna binaen Kim Hu Ra ''Running Man gençlerin yürek dolusu desteğini alıyor'' dedi.

Fakat Heo Ji Woong ''İzleyicilerin geleneksel bağlamda Running Man'e bağlanmaları zor'' şeklinde konuşurken Park Ji Yoon ''Nedendir bilmiyorum, öyle gayretle koşuyor olduklarını izlemek bana çok zor geliyor'' dedi.

Heechul de bunu onaylarcasına ''Açıkçası, uzun bir süre sonra Running Man izleyince, bir sürü olgun olmayan bir çok dakikaya denk geliyorum...Bu da ''Bu ne ya?'' dememe sebep oluyor.Ama ilkokul çocuklarının izlerken kıkır kıkır güldüğüne şahit oldum'' dedi.

Kim Gu Ra ''Running Man'in nasıl böyle sağlam genç bir izleyici kitlesine sahip olduğuna bakılırsa, programa konuk almaları da kolay oluyordur...İdol oldun,oyuncu olsun, sporcu olsun bu tarz yıldızlar ekrana çıkıyor çünkü o gençler tarafından toplumsallaştırılmaya ihtiyaçları var'' şeklinde konuştu.

Kaynak: allkpop
Çeviri ve Adaptasyon:sujutr

*Blogdan yazı çıkarmak ve alıntı yapmak yasaktır.

0 yorum:

Post a Comment

 
Back to top!