Ara Bul...
Saturday, January 25, 2014
Saturday, January 25, 2014

Shindong - Full House [Kesitler ]

Shindong internet kafesi ve şarkıcıların bir araya gelme ihtiyacından bahsediyor

24 Ocak’ta, KBS 2TV’nin Full House programında Shindong iş maceralarından bahsetti.
Shindong, “Küçük girişimlerimi büyüttüm. Asıl iş, internet kafe. En az 250 bilgisayarı işletiyorum. Satışlarım da iyi.” dedi.

Gösteri âlemindeki arkadaşlıklardan da bahseden Shindong, “Komedyenler beyin fırtınası için buluştukları için daha çabuk kaynaştıklarını, fakat şarkıcıların tüm yaptığı konser giriş ve çıkışlarında birbirlerine selam vermek. Şarkıcıların da düzenli olarak ayda bir toplanmaları gerekli. Biz buluşmalarımızı benim internet kafemde yapalım. [Idollerin de] vergi ve faturalardan haberdar olmaları lazım.


On the January 24 installment of KBS 2TV's 'Full House,' Shindong talked about his business ventures.

He said, "I have raised a young enterprise.  The main business is the PC cafe.  I am operating at least 250 computers.  I have good sales, too."

He also talked about friendships in the entertainment world.  Shindong said, "Comedians become closer friends through meetings for brainstorming, but all singers do is greet one another when they go on and off the stage.  The singers should also have a regular get-together once a month.  Let's do our get-together at my PC cafe.  [Idols also] need to know about taxes and utility bills."

cr.allkpop
çeviri:Sky Sailor

*Blogdan yazı çıkarmak ve alıntı yapmak yasaktır. 

Warning: Unauthorized use and/or duplication of the content provided on http://sujutr.blogspot.com/ is strictly prohibited.




0 yorum:

Post a Comment

 
Back to top!