Ara Bul...
Tuesday, February 04, 2014
Tuesday, February 04, 2014

Heechul Instagram Paylaşımları /Updates:


Şu an 3 yaşında olan ilk tanıştığım “Ssaem” gibi büyük bir köpek… Bizim Heebum 8 yaşında… Bu da bir av köpeği mi…Çünkü köpek ırklarından Jindo, Pungsan ve av köpeği dışındakileri bilmiyorum..

( A huge dog like ‘Ssaem’ that I met for the first time today is 3 years old now.. Our Heebum is 8 years old…. Is this a beagle too.. Because for dog breeds I don’t know anything other than Jindo dog, Pungsan dog, beagle….)

http://www.youtube.com/watch?v=ZR7v1f2n_gE&feature=player_embedded


Sam....ㅠㅠ Sam, bu günlerde parlak (kocaman) bir gülümseme vermemi sağlayan tek şey… Odamda beslemek için çok büyük… Bizim Heebum-ee, Sam'in sırtına binse güzel olurdu. Düşünüyorum da hayvanlar bile beni seviyor…Peki ya Anna…O da beni sevecek mi…?
~
(Sam....ㅠㅠ Sam is the only (thing these days) that's made me smile brightly.. He's too big (for me to) raise in my room.. It'd be nice if our Heebum-ee would ride on Sam's back. As I thought, I think animals love me.. Then will Anna(..) will she love me too..?)



Cr. @HeeZZinPang / @13elieveSG
Evilly*@sujutr

*Blogdan yazı çıkarmak ve alıntı yapmak yasaktır. 

Warning: Unauthorized use and/or duplication of the content provided on http://sujutr.blogspot.com/ is strictly prohibited.

0 yorum:

Post a Comment

 
Back to top!