Ara Bul...
Friday, February 07, 2014
Friday, February 07, 2014

“Beatles Code 3D” - Shindong [Kesitler /Cuts]

FOR ENGLISH : CLICK

Super Junior Shindong ‘Idol Star Atletizm Şampiyonası’nı Sunmanın Kendisine Hangi Ünlünün Sevgilisi Olduğunu Ayırt Edebilmeyi Öğrettiğini Söyledi

Super Junior vokallerinden Shindong “Idol Star Atletizm Şampiyonası”nı sunmayı kabul ettiğinde böyle bir ekstra kazanımının olabileceğini düşünmemişti.
Güney Kore’nin televizyon programlarından biri olan “Beatles Code 3D”nin Salı günkü yayınında Shindong, idol atletizm şampiyonasında öğrendiği paha biçilemez dersi anlattı.
“Kız gruplarının yaptığı belli bir duruş şekli var,” dedi Shindong.
“Önce bayan ünlü, erkek ünlünün yakınlarında, en iyi anlaştığı grup arkadaşına doğru eğiliyor ve sonra vücuduyla o erkek ünlüye dönüyor. Eğer yakından izlerseniz bayan ünlünün, erkek ünlü ile göz teması kurmaya başladığını da görürsünüz. Sonradan [her ikili için] bu ikisinin çıktığını ve çoktan ikisi hakkında dedikodular olduğunu öğrendim.”
Aynı zamanda “Beatles Code”u da sunan Shindong, altı kişilik erkek grubu olan konuk VIXX’e baktı. VIXX grubunun tamamının dili tutulmuştu.
“Neden hepiniz donup kaldınız?” diye sordu. “Bir şey yapmadığınız halde neden ellerinizi öyle birleştirdiniz?”
Yaptığı söyleşilerde sorduğu provakatif sorularla bilinen Shindong, rakip grup EXO’nun başarı grafiğinin şimşek gibi yükseldiğini iddia ederek VIXX’i savunmaya geçirdi.
“Popülaritenizin daha fazla artmamasının EXO yüzünden olduğunu düşünüyor musunuz?” diye sordu.
VIXX’in solisti N, soruyu duymazlıktan gelirken grup arkadaşı Ravi, 12 yıldan beri bir yıl içinde (2013), bir milyon albüm satabilen ilk grup olan EXO’nun kendi gruplarının fırtınasını biraz engellemiş olabileceğini itiraf etti.
Ama Ravi bu durumun, şu anki fanlarının kendilerine olan sadakatini kanıtladığını düşünüyor.
“EXO bizim yakın arkadaşımız ve albüm promosyonlarımız çoğu zaman çakıştı.” dedi Ravi.
“Eğer EXO olmasaydı, onların çektiği ilginin bize doğrultulmuş olma ihtimali var. Ancak biz, bizi şu anda seven ve gelecekte de sevecek insanların olacağı düşüncesiyle çalışıyoruz.”



cr.kpopstarz
Çeviri: Sky Sailor

*Blogdan yazı çıkarmak ve alıntı yapmak yasaktır. 

Warning: Unauthorized use and/or duplication of the content provided on http://sujutr.blogspot.com/ is strictly prohibited.

0 yorum:

Post a Comment

 
Back to top!