Ara Bul...
Thursday, December 19, 2013

[19.12.13] Yesung Mouse Rabbit Hayran Anlatımı

Click Here For English


*Resim temsilidir


Oppa Mobit'e geldi ~ Ekibimiz, hayranlardan toplanmış olan Noel kartlarını verdi kendisine.Bir de kupa almıştı (ekip arkadaşımız olan kız). Sonra Jongwoon'a bizim hayran kulübümüzü hatırlayıp hatırlamadığını sordu.Sonra oppa uzunca bir süre düşündü.Ekibimizdeki kız sonra bizim Çin'den olduğumuzu söyledi.Sonra birkaç defa arkadaşımıza Çince teşekkür etti.Tokalaştılar da.O zaman eli biraz soğuktu.

Ekibimiz sonra kurabiye almaya gittiğinde Jongwoon onları hatırladı.Tekrar tokalaştılar ve bu sefer (elleri) daha sıcaktı.Sonra fotoğraf çekmeye başladı.

Ekibimizdeki arkadşın dediğine göre, selca çekmek için robotların durduğu yerdeki kutunun üstüne oturmak istemiş.Ama Jongjin ve arkadaşı ''oturamazsın' diyerek onu durdurmuş.Sonra orda duran köpek maketini tutup Jongjin yerine robotların önünde selca çekti.Ama sonuçtan pek memnun olmamış gibi görünüyordu ve Jongjin'e ''N'apayım?'' diye sordu.

Bu arada, Jongjin'le fotoğraf çekilmeden önce kağıttan köpeği tutacaktı ama fotoğraf çekmeye başlayınca model flaştan düştü ve herkes kahkahalara boğuldu.

Ondan sonra tekrar Kkoming modelini doğrulttu gerçi.Bir süre sonra kendisini merdivenlerde izleyenleri farketti.Sanki ''utandım'' dermiş gibiydi.Yesung'u izleyen annesi de muhtemelen bu kadar gözden dolayı utançla gülüyordu.

Jongjin'le fotoğraf çekilmek istediğimizde gelen müşteriler oldu.O yüzden müşteriler geldiğinde hoşgeldin derken iki eliyle daha modeli tutuyordu.Çok tatlı görünüyordu! Giderlerken ''Çalga(güle güle'' bile dedi.

Kaynak:mobit8487*boey
İngilizce Çeviri: @siohappy
Türkçe Çeviri: sujutr

*Blogdan yazı çıkarmak ve alıntı yapmak yasaktır.

0 yorum:

Post a Comment

 
Back to top!