Ara Bul...
Monday, November 18, 2013

Super Junior Japonya'da 90,000 Hayranı ile Buluştu!



Super Junior'ın SUPER SHOW5 Osaka konseri, Temmuz ayında gerçekleştirilmiş olan Tokyo dome konseri kadar başarılı geçti.

Super Junior 15-16 Kasım'da Kyocera Dome Osaka'da dünya turnesi kapsamında gerçekleştirdiği SUPER SHOW5 Osaka konserini gerçekleştirdi ve 90,000 hayranıyla buluştu.

Super Junior, konser açılışını Mr.Simple şarkısı ile yaptı ve Oricon haftalık single listesinde başarı göstermiş Bonamana,SFS de dahil olmak üzere birçok şarkının performansını gerçekleştirdi.Toplamda Hero ve Bambina da dahil olmak üzere 32 şarkı söylediler.Alt grup ve kılık değiştirme gibi şovları da ihmal etmediler.

Konserde Super Junior 11 Aralık'ta çıkacak olan 5.Japonca single'ı olan Blue World'ü de hayranlarına duyurdu.Oppa Oppa ve I Wanna Dance ile ilgili odağı olmuş olan Donghae ve Eunhyuk ise gelecek yıl Mart ayında Japonca bir albüm çıkaracaklarını duyurdu.Bir de Japonya turnesi gerçekleştireceklerini eklediler.

Bu arada, Super Junior başarılı şekilde Osaka'daki konserlerini tamamlamalarının ardından 23 Kasım'da gerçekleştirecekleri Kuala Lumpar'daki konser için Malezya'ya hareket edecek.

Kaynak:OSEN
Çeviri ve Düzenleme:sujutr

*Blogdan yazı çıkarmak ve alıntı yapmak yasaktır.

0 yorum:

Post a Comment

 
Back to top!