Ara Bul...
Tuesday, November 19, 2013

Sukira-Ryeowook: Diğer Üyeler Şu An Ne ile Meşguller?

Bir dinleyici Ryeowook’a diğer üyelerin şu an ne ile meşgul olduklarını sordu.Bu soru üzerine Ryeowook diğer üyelerin neler yaptıklarından bahsetti. 
Ryeowook: Donghae ve Eunhyuk albümleri için kayıt yapıyorlar. Kyuhyun’un ne yaptığını bilmiyorum lol^^ Shindong’un radyo programı var. Sungmin ise müzikali ile meşgul. Atladığım biri kaldı mı? Üyeleri özlüyorum… (Kangin hakkında da Ryeowook bir şeyler söylemiş ama kaynak kaçırdığını söylüyor)
….
Arabamın anahtarı uzaktan kumanda türünde… fakat dikkatsiz olduğum bir anımda arabamın anahtarını çamaşır makinesine atmışım… Anahtarı pantolonumun cebine koymuşum ve yıkanması için pantolonu çamaşır makinesine attım. Şanslıyım ki yedek anahtarım vardı ve büyük bir sorun ortaya çıkmadı.
Bugün ilk kez kar yağdı~ herkes mutlu mu? Ama kar yağışı aniden olduğu için hazırlıksız yakalanan birçok insan vardı. Yılın ilk karının yağdığı gün, birine sevdiğinizi itiraf etmek ya da arkadaşlarınızla seyahat etmek için güzel bir gün. Millet siz karın yağdığı ilk günü nasıl geçirdiniz?
Kaynak: www.sup3rjunior.com
Çeviri: Evilly*

0 yorum:

Post a Comment

 
Back to top!