Ara Bul...
Wednesday, November 13, 2013
Wednesday, November 13, 2013

Siwon ve Girls' Generation'dan Hyoyeon Kore'nin Temsilcileri Olarak İtalyan Vouge Dergisi'nde Yer Aldı



Super Junior'dan Siwon ve Girls' Generation'dan Hyoyeon Italyan Vouge'un Kore temsilcileri olarak seçildi.

Siwon ve Hyoyeon İtalya'nın Vouge Erkek dergisinin Kasım ayında yayınlanan  'L'uomo Vouge'un Kore'yle ilgili özel makalesinde yer almışlardı.Söyleşiler ve Kore'nin güzelliklerini yansıtan fotoğraflarla Kore'yi temsil ettiler.

'L'uomo Vouge' dünyaca ünlü bir erkek dergisi.İçerisinde moda ve kültürle ilgili içerik olmasının yanı sıra politika,ekonomi,çevre vb. şeylere de yer veriyor.

Özellikle söyleşininin ilerleyen kısımlarınaki fotoğrafta Siwon geleneksel ayakkabılarla uyumlu geleneksel gardolabından kıyafetler giydi.Siyah kabanıyla oldukça güçlü ve erkeksi bir duruş sergilerken, Hyoyeon da Kore geleneksel kıyafetlerinin desenli ceketiyle olan uyumunu gözler öne serdi.Bu iki karıştırılmış moda, Kore'nin geleneksel kıyafetleriyle Avrupa modasının karışımıyla, Kore kültürünün ve dünya kültürünün uyumunu ön plana çıkarmış oldu.

Bu özel makalede sadece Siwon ve Hyoyeon değil aynı zamanda Kore'nin tarihi güzellikleri,diğer ünlülerin söyleşileri ve fotoğrafları dikkat çekti.Dünyaca ünlü Jo Soo Mi,Park Won Soon (Seul Belediye Başkanı),Seo Do Ho,Asan Nanum Başkanı Jung Mong Joon, balerin Kang Soo Jin, yönetmen Park Chan Wook, oyuncuar Lee Byung Hun,Kim Hee Sun, moda tasarımcısı Jung Ok Joon, MCM CEO'su Kim Sung Joo ve daha birçok isim değişik alanlarında Kore'yi temsilen dergide yerlerini aldı.

Kaynak:Osen
Çeviri ve Düzenleme: sujutr

*Blogdan yazı çıkarmak ve alıntı yapmak yasaktır.

0 yorum:

Post a Comment

 
Back to top!