Ara Bul...
Monday, November 11, 2013
Monday, November 11, 2013

Super Junior, Super Show 5 İngiltere ile Dünya Çapındaki Ününü Kanıtladı

Super Junior’un bir hit haline gelen konserleri  “Super Show”, Fransa’nın ardından İngiltere’de de düzenlendi. Super Junior milyonlarca izleyiciye ulaşarak dünya rekoru kırdı ve ünlerini kanıtlamış oldu.
“Super Junior World Tour-Super Show 5 İngiltere” 9 Kasımda, Londra’da bulunan Wembley Arena’da gerçekleşti. Fransa, Almanya, Polonya ve Macaristan başta olmak üzere Avrupa’dan gelen binlerce izleyiciyi etkilediler. 
Super Junior 5. Albümlerine adını veren “Mr.Simple” ile konsere başladı  ve albümlerine adını veren “Sorry Sorry”, “Bonamana”, “Sexy,Free&Single” gibi hit şarkılarının yanı sıra makyajları ve sahne bütünlükleriyle de harika bir performans sergilediler. Harika şarkıları ve muhteşem şovlarıyla 23 performans sergileyen grup izleyenleri büyüledi. Super Junior enerjik performanslarıyla hayranlarını titretti. 
Ayrıca Super Junior üyeleri hayranlarını heyecanlandırmak için İngilizce konuşmalar hazırladı ve hayranlarıyla yakından ilgilendi. Hayranlar da “Marry U” parçası için “Kabul Ediyorum” , “So I” parçası için “8 yıldır bu aşkı bekledik” yazan Korece pankartlar olmak üzere çeşitli özel etkinlikler hazırladı. 
Özellikle, Brezilya, Arjantin, Şili, Peru, İngiltere’de düzenlenen “Super Show 5” ile ünlerini ve Kore dalgasının kralı olduklarını kanıtladılar. 
Bu arada, konser sonrasında Oxford Üniversitesi’nde yaptıkları konuşma ile burada konuşma yapan ilk Koreli grup oldular.
Kaynak: www.sup3rjunior.com 
Çeviri:Evilly


0 yorum:

Post a Comment

 
Back to top!