Ara Bul...
Thursday, November 21, 2013
Thursday, November 21, 2013

HEECHUL ERKEKLERİN SISKA VÜCUT YERİNE BORA'NIN TARZINDA KIZLARI TERCİH ETMESİ VE YASADIŞI KUMAR TARTIŞMASI HAKKINDA KONUŞTU

Heechul Erkeklerin İnce(sıska) Vücut Yerine Bora’nın Tarzında Kızları Tercih Etmesi ve Yasadışı Kumar Tartışması Hakkında Konuştu.






“Ssul Jeon”un bu haftaki yayınında kadınların vücut tipleri hakkında konuşuldu. Park Ji Yoon erkekler gerçekten çok ince kadınlardan  mı hoşalanıyor diye sorduğunda birkaç erkek sunucu buna itiraz etti.
Heechul, çoğu kadın Sooyoung’un vücudu gibi bir vücut istiyor çünkü o bir model gibi ince ve uzun boylu açıklamasında bulundu. Park Ji Yoon da  giydiği her kıyafetin Sooyoung’a yakıştığını söyledi.
Heechul “Ancak erkekler böyle değildir. Onlar Sistar’dan Bora’nın vücut  tipinde kızları tercih ederler” diye sözlerine devam etti.
Programdakiler yakın zamanda Andy, Boom ve Tony An gibi ünlülerin de içinde yer aldığı yasadışı kumar olayı üzerinde de durdu.
Heechul  SM Entertaintment’in, nasıl olduğunu sormak için onu birkaç kez aradığını ve bu yüzden onun da aramaya geri döndüğünü ve ne olduğunu sorduğunu söyledi. Adının yasadışı kumar olayıyla anıldığı hakkında bilgilendirdiler, bu yüzden hikayeyi ondan duymak istedikleri için aradıklarını söylediler.
Heechul “ Benim gibi, birçok programa çıkan bir ünlüyseniz, böyle bir olayla en az bir kez anılıyorsunuz” dedi.


Kaynak: www.allkpop.com
Çeviri:Evilly*


0 yorum:

Post a Comment

 
Back to top!