Ara Bul...
Wednesday, January 29, 2014
Wednesday, January 29, 2014

2014 Yılında Öne Çıkması Beklenen “En İyi 5 Sanatçıdan” Biri Olan Super Junior Üyesi Kim?


K-pop’da kimin öne çıkacağını tahmin etmek hiç de kolay değil. K-Town bu yıl K-pop sahnesinde büyük bir atak yapması beklenen, donanımlı görünen en iyi 5 K-pop eylemini(sanatçısını) seçti.
Bunlardan biri de Henry ve bu yılki çalışmaları.

Kanada’da büyüyen Henry Lau yeni, sağlam ve bağımlılık yapan pop şarkıları “Trap” ve “I Love You” ile; içinde bulunduğu ve 5 yıldır Super Junior’un bir alt grubu olan Super Junior-M’in yanı sıra bu defa solo olarak spotlar altında yerini aldı.

Birden fazla dil bilmesinin(akıcı bir biçimde Korece, İngilizce ve Çince konuşabiliyor) de ekstra çekiciliğine sahip Henry, Super Junior fanlarının da sonsuz desteğini alarak kolayca spotlar altında kendini gösterdi.

24 yaşındaki Henry, SM şirketinin 13 yıldır “Super etiketiyle(Super Junior)” çıkardığı ilk solo erkek sanatçı. SM şirketinin 2014 yılında, kuvvetli performansa sahip (TVXQ!, Girls’ Generation, Super Junior, f(x)) sanatçılarına solo yatırım yapmasını K-Town olarak bekliyoruz.
Foto temsilidir *



~
ENG: Top 5 K-Pop Artists to Watch in 2014: Henry Lau
It’s not easy to predict who’s going to breakout in K-pop.
K-Town has selected the five acts who appear best equipped to make a splash on the K-pop scene this year.
 Henry, with safe-yet-addictive pop singles “Trap” and “I Love You,” Canada-bred Henry Lau stepped into the solo spotlight after five years as a member of Super Junior’s Chinese splinter group, Super Junior-M. Combining the super support of Super Junior fans plus charismatic Henry’s multilingual appeal (he’s fluent in English, Korean and Mandarin), he’s an easy-to-spot star.
 The 24-year-old is also the first male soloist from South Korean super label SM Entertainment in 13 years. Along with a strong track record for each of its artists (e.g. TVXQ!, Girls’ Generation, Super Junior, f(x)), K-Town expects they are adequately investing in the solo singer’s 2014.

Cr. Billboard
Çeviri: Evilly*

*Blogdan yazı çıkarmak ve alıntı yapmak yasaktır. 

Warning: Unauthorized use and/or duplication of the content provided on http://sujutr.blogspot.com/ is strictly prohibited.

0 yorum:

Post a Comment

 
Back to top!