Ara Bul...
Thursday, December 12, 2013
Thursday, December 12, 2013

12.12.2013 Super Junior’dan Heechul'un Sasaeng Fanlarla İmtihanı !


Fan kültürünün aşırılıkları tartışılırken, Super Junior’dan Heechul rahatça tuvaleti kullanamadığını açıkladı.
jTBC’s Ssulzun programının son kaydında, sunucular bir fan olarak yaşamanın ne demek olduğunu tartıştılar. Hayranları, yıldızlar için yaptıkları iyi işler ve onları gizlice takip etmek gibi her şeyiyle ele aldılar.
Kendisi de bir idol olan Heechul, özellikle tuvaleti kullanırken yaşadığı sıkıntılar hakkında konuştu. Heechul “Pisuar kullandığımda sasaeng fanlar yuvasından(pisuardan) fırlayıp fotoğraf çekiyor bu yüzden tuvaletin kabin kısmını kullanmaya başladım” açıklamasında bulundu.
Heechul “Ama bu plan da başarısız oldu, sasaeng fanlar yandaki tuvaletten tırmanıp fotoğraf çekmeye devam etti. Michael Jackson gibi hareket edip öne eğilerek tuvaletimi yapmak zorunda kaldım” diyerek sözlerine devam etti.
Kim Gura da Moon Hee Jun’dan duyduğu, bir sasaeng fanın banyo yaparken içeri daldığı olay hakkında konuştu.
Bölüm 12 Aralıkta yayınlanlandı.


~
Eng: Discussing the extremes of fan culture, Super Junior’s Heechul revealed that he can’t even use the bathroom freely.
In a recent recording of jTBC’s Ssulzun, the MC panel discussed what it means to live as a fan. They discussed everything from fans who do good deeds in their stars’ names to fans who downright stalk their stars.
Being an idol himself, Heechul spoke of his own woes, especially with using the bathroom.
“When I use the urinal, sasaeng fans would pop out and take pictures, so I started going inside the stalls to pee,” explained Heechul.
But that plan also failed, as sasaeng fans would climb up on a toilet in the next stall and still take pictures.“I have to do a Michael Jackson move and pee leaning forward,” said Heechul.
Kim Gura also spoke on what he’s heard from Moon Hee Jun, who had a sasaeng fan barge into his bathroom while he was taking a bath.

Cr. & enewsworld
Çeviri: Evilly*@sujutr

*Blogdan yazı çıkarmak ve alıntı yapmak yasaktır. 

Warning: Unauthorized use and/or duplication of the content provided on http://sujutr.blogspot.com/ is strictly prohibited.

0 yorum:

Post a Comment

 
Back to top!