Ara Bul...
Friday, November 22, 2013

HEECHUL BURUN ESTETİĞİ YAPTIRDIĞINI AÇIKLADI.

Super Junior’dan Kim Heechul Burnundan Estetik Ameliyat Geçirdiğini Açıkladı.


Kore’nin estetik cerrahi takıntısı hakkında konuşulduğu sırada, Super Junior’dan Kim Heechul burnundan estetik ameliyat geçirdiğini itiraf etti..

jTBC- Ssulzun programının 21 Kasım tarihindeki yayınında Heechul “ Düştüğüm için burnum kırıldı  ve  bu yüzden burnumdan estetik ameliyat geçirdim” diye belirtti.
Heechul, daha kalkık bir burun köprüsüne sahip olmanın aksine burnunun eskisinden daha düşük bir durumda olduğunu da sözlerine ekledi.
“Bu plastik cerrahi konusunda aşırıya kaçan insanların kendi açgözlülüğü” diyen Heechul daha kalkık bir burun köprüsü  yerine neden burnunun eskisinden daha düşük bir durumda olduğunu da “ Doktordan daha kalkık bir burun köprümün olmasını istedim fakat doktor dengenin sağlanmasının çok daha önemli olduğunu söyledi” diyerek açıkladı.

 Plastik cerrahına gitme konusunda aşırılık göstermeyi,  insanların kişisel tatminleri olarak değerlendirdi. Heechul sözlerine Gangnam’da birçok estetik merkezinin bulunmasının nedeni bu açgözlülük,  doktorlar bu tür ameliyatları yapmıyorlar diyerek devam etti. Yalnızca biraz daha kalkık bir burnum oldu. Çevremdeki kaç insanın burnumun güzel olduğunu söylemesinin bir önemi yok, çünkü ben bu şekilde düşünüyorum. İşte aynaya baktığımda böyle hissediyorum.
Heechul’ün bu itiraflarını duyan izleyiciler “Heechul gerçekten çok dürüst. Birçok ünlü burun estetiği yaptırıyor. Burnu hala oldukça sevimli. Burnu şu an bile gayet iyi” yorumlarında bulundu.


Kaynak: www.sup3rjunior.com  


Çeviri: Evilly*

0 yorum:

Post a Comment

 
Back to top!