Ara Bul...
Thursday, July 11, 2013

[7 Temmuz/Haber] Henry,Gayoon ve Soyu Yaşadıklarını Happy Together'a Anlattı



Super Junior,SISTAR ve 4minute hayranları ya da sadece idoller arası ilişkileri sevenler için Happy Together 3'ün en son yayınlanan bölümü muhtemelen idollerin esprili yorumlarının yanı sıra yeni konular da açmaları nedeniyle kesinlikle izlenilmesi gereken bölümlerden birisi oldu.

Bu bölümde üzerinde durulan husus üç idol grupta en az tanınan üyelrin tanıtılmasıydı ki bu görevi Super Junior'dan Kyuhyun Henry'i, SISTAR'dan Dasom Soyu'yu ve 4minute'den HyunA Gayoon'u tanıtarak yerine getirdi.

Kyuhyun Dasom ve HyunA grup üyelerini övmekten ve neden daha çok tanınmaları gerektiği konusunda geri durmadılar ve perçimlemek amacıyla Henry keman çalarak kendisini birçok dilde tanıtırken Soyu da diğer ünlülerin sesini taklite etmedeki becerilerini ortaya koydu.Diğer bir yandan Gayoon varyete programlarına gitmeme sebebi olarak spotların altında olmayı sevmemesini ve dans veya diğer konularda yeteneklerini göstermesinin istenmesini gösterdi.

Henry Soyu ve Gayoon gruplarında daha çok tanınan üyelerden daha az tanınmasının verdiği acıdan da bahsettiler.

Gayoon kendi deneyimlerinden bahsederken Henry de ''Benim için çok ağırdı.Sizlerin de bildiği gibi tüm SuJu üyeleri çok ünlü ve ben sonradan katıldım.O yüzden imza günü etkinlikleri olduğu zaman tüm üyeler yan yana dizilerek oturur ve hayranlar da sıraya geçer.Diğer üyelerin önünde uzun kuyruklar olurken benimkinde yaklaşık 10 veya 20 kişi oluyor.Aynı Soyu'nun üyeleri tanıtırken atılan çığlıklardan bahettiği gibi bizde de diğer üyeler tanıtılırken herkes bağırır ama ben tanıtılırken sessiz bir alkış olur'' şeklinde konuştu.

Geçmişte acı dolu anlar yaşamış olsalar da happy togetherın son yayınlana  bölümünün 1.olmasıyla ve reytinglerinin geçen haftadan itibaren %1.3 artamasıyla %8.6'ya ulaşması ile birlikte üne kavuştukları kesin.

Siteden veya blogdan yazı çıkarmak yasaktır.
Kaynak:allkpop

Çeviri ve Düzenleme:sujutr

1 yorum:

  1. Cidden Henry için çok üzülüyorum ben. O kadar yetenekliyken arkada kalıyor hep. :( Keman çalıyor, piyano çalıyor, gitar çalıyor... Üstelik hepsini hakkını vererek yapıyor. Kaç dil biliyor, İngilizce aksanı harika. Ama değeri bilinmiyor cidden. :( Ah ah... T_T

    ReplyDelete

 
Back to top!