Ara Bul...
Monday, February 17, 2014

[İDOLE SOR] Super Junior Siwon'a Sor!



Choi Siwon ( 10 Şubat 1987), en tanınmış K-pop gruplarından Super Junior ve alt grubu Super Junior-M’in şarkıcısı/aktörü/ modeli. 2005’te, Super Junior 05 –sonradan Kyuhun’un da katılımıyla Super Junior- grubu ile birlikte çıkış yapmıştır.

İşte Super Junior’ın kısa bir geçmişi. Grubun ilk CD single’ı “U” ( 7 Haziran 2006) büyük bir hit haline geldi fakat daha sonra “Sorry, Sorry” Mart 2009’da daha büyük bir sükse yakaladı. “Sorry, Sorry”nin uluslararası başarı elde etmesiyle birlikte Super Junior, ‘Hallyu’nun Kralları’ (Kings of the Hallyu –Korean- Wave) isiyle anılmaya başladı. Yıllar içinde, Super Junior yeni albümlerle müziğini okyanus ötesine genişletti ve dünya turnelerine çıktı. Bazen ihtiyaç olduğunda, farklı endüstri ve seyirci hedefleri oluştukça, grup, alt gruplara ayrıldı.

Bildiğiniz gibi, Siwon’un yeteneği çok yönlü, şarkı söyleyebiliyor, dans edebiliyor ve modellik yapabiliyor. Siwon, 3 Mart 2010’da André Kim’in defilesinde modellik yaptı. Ayrıca, muhtemelen onun yüzünü birçok katalogda, dergide ve reklamda görmüşsünüzdür. Siwon oyunculuk yeteneğini ‘Charnel Boy’ (2005) ile ortaya koydu ve oyunculuğunu, Hong Kong’da çekilen kahramanlık filmi ‘A Battle of Wits’ (Dahilerin Savaşı) filminde Andy Lau ile birlikte, aldığı rol Prens Liang Shi ile denizaşırı ülkelere taşıdı. Keza, Oh! My Lady (SBS 2010), Athena: Goddess of War (SBS 2010), The King of Dramas (SBS 2012) gibi sayısız hit Kore dizisinde rol aldı.



Kendisi, 3 milyon takipçi sayısını aşan ilk Koreli ünlü ve bu çılgın sayıda takipçiye sahip sayılı K-pop idolünden biri! Hepsi bu değil, Siwon TC Candler’ın ‘2013’ün En Yakışıklı 100 Yüzü’ listesinde 7. sırada yer aldı!!



Yakışıklılığı ve göze çarpan hareket tarzıyla birçok kez Super Junior’ın yüzü olarak nitelendirilen bu olağanüstü centilmen, bireysel olarak ve Super Junior ile birlikte, şarkı söylemeye, dans etmeye ve oyunculuk yapmaya devam ediyor.


             VEE İŞTE GELDİK!!!   ☞   KPOPPlanet Takımı ‘SİZİN’ sorularınızı Siwon’a soracak!!!


1.SADECE ☞  1  ☜ soru sorun, aşağıdaki yorum bölümünden (linke tıkladıktan sonra açılacak sayfanın yorum bölümünden ^_^).
   (Siwon hangi ülkeden olduğunuzu & adınızın ne olduğunu bilmek istiyor, bu yüzden yorum yaparken bunları eklemeyi unutmayın! ÖR: Sky, Turkey, Soru)
2.Biz, KPOPPlanet sorular arasından 10’dan fazla kalp ‘♥’ almış 15 soru seçip Siwon’a götüreceğiz.
    (KPOPPlanet’in soruları seçmesinin sebebi ilk defa [İdole Sor] etkinliği düzenlediğimiz zaman, fazla kalp alan soruların çoğu hep aynı bölgedendi ve bazı amacını aşan sorular vardı. Lütfen, dünyanın her yerindeki fanlara Siwon’a soru sorabilmeleri için bir şans tanımak isteğimizi anlayışla karşılayın.)
3. Siwon (sizin yazdığınız) soruları cevapladıktan sonra cevapları bize verecek ve biz de cevapları sitemize yükleyeceğiz.


*Siwon bütün soruları cevaplamaya çalışacak, ama lütfen aklınızda bulunsun, eğer hassas, kişisel ya da zaten cevabı belli bir soru denk gelirse cevaplamayabilir.
**Siwon müziği ile ilgili soruları seviyor, hadi sorun!!!
***Hangi ülkeden olduğunuzu & adınızı eklemeyi unutmayın!!!
Belirtildiği gibi soru sormak için TIKLAYIN

Cr. kpoppla.net
Çeviri: Sky Sailor

*Blogdan yazı çıkarmak ve alıntı yapmak yasaktır. 

Warning: Unauthorized use and/or duplication of the content provided on http://sujutr.blogspot.com/ is strictly prohibited.

2 yorum:

 
Back to top!