Ara Bul...
Thursday, January 30, 2014
Thursday, January 30, 2014

Heechul Instagram Paylaşımı/ Update :


Lunar yılınız kutlu olsun bebeklerim. Her zaman mutlu olun, ailenize iyi davranın ve aldığınız harçlık sizi mutlu etmezse yüz ifadelerinizi kontrol edin ve başınızı eğin. Oppanız da yengenizi ailesiyle tanıştırmak istiyor…Ama Anna ekrandan dışarı çıkmıyor. Bu saçma şakam için üzgünüm kk. Bu photoshopu kim yapmışsa ona ödül verilmeli. Fakat resimdeki yüzümü sevmedim ㅡㅡ Seven taraf sadece benmişim gibi görünüyor bu nedenle gururum kırıldı…Çalkala çalkala..
~
(Have a happy Lunar New Years Day, my babies. Always be healthy, be good to your parents, and control your facial expressions when you aren’t happy the money you get for doing bows. Oppa also wants to introduce your sister-in-law to (oppa’s) parents.. but Anna won’t come out from the screen.. Sorry for the lame joke. They should give an award for whoever photoshopped this picture. But I don’t like my face (in the picture)ㅡㅡ My pride is hurt because it looks like only I am in liking (it/her).. Shaking shaking..)

Cr. @HeeZZinPang / @NKSubs
Evilly*@sujutr

*Blogdan yazı çıkarmak ve alıntı yapmak yasaktır. 

Warning: Unauthorized use and/or duplication of the content provided on http://sujutr.blogspot.com/ is strictly prohibited.

0 yorum:

Post a Comment

 
Back to top!