Ara Bul...
Thursday, January 02, 2014

[02.01.14] Kyuhyun'dan +19 Açıklama!

Super Junior’dan Kyuhyun Radio Star’da Skinship Konusunda +19 Açıklamasıyla Herkesi Şaşırttı!

Click Here for English


Super Junior’dan Kyuhyun Radio Star’da skinship konusunda yaptığı açıklamalarla yalnızca konukları değil izleyicileri de çok şaşırttı.
1 Ocaktaki bölümde Dal Shabet'den Subin programın tek bayan konuğuydu ve bu fırsatı skinship(ten teması) hakkında erkeklerin randevudan önce gerçekten ne düşündüğünü sormak için kullandı. Subin “Benimle ilgili değil ama erkekle ilgili. Erkekler hakkında akla gelen çeşitli sorular. Erkeklerin flört ve skinship konusunda standartlarını merak ediyorum. Genellikle kız ve erkek birbiriyle ilgilendiğinde “Hadi  çıkalım” der ve birbirleriyle temasta bulunurlar, el ele tutuşurlar ve öpüşürler…Ama bu benimle ilgili değil ve birçok insan bana bu konu hakkında tavsiye veriyor. 5 tane unni(kendinden büyük) üyem olduğundan, çok fazla tavsiye alıyorum. Çıkmadan önce skinship konusunu birbirlerine soran örnekler(çiftler) bile var” diye paylaştı.
Erkek konuklardan Kim Sung Joo dramadan örnekle fikrini açıkladı “ Eğer drama izlersen, çift daha birbirine duygularını açıklamamıştır ama erkek başrol aniden gider ve kadını öper(tuzağa düşürür J)  işte bayan izleyiciler bunun üzerine çılgına döner.” Sunucu Kim Gu Ra da “Kim Tan’ın popüler olmasının nedeni de bu. Tan isminin ne kadar ateş aldığını anlayabilirsiniz(Kelime oyunu yapıyor; Tan Korece’de kömür(yani yanmış) anlamına gelir)” diye ekledi.

Kyuhyun aniden sessizliğini bozdu ve herkesi şaşırttı. Biriyle görüşen bir kızın düşünceleri hakkında “ Bu günlerde o kadar etkileyici ne var ki. Onlar bu şekilde davranıyor. Bir kızın şu şekilde düşündüğünü (duydum). Eğer birliktelerse, çıkıyorlarsa birbirlerinin yatakta nasıl olduğunu görmek istiyorlar…” diye konuştu. Kim Gu Ra ise “ Bu şaşırtıcı hikayeyi nerden edindin? Bu çocuk acayip biri. Küfür almanın nedeni de işte bu” diye şaka yaptı. Kyuhyun “Dikkat çekmeye çalıştığım şey, bu günlerde insanların çoğunun, skinship konusunda oldukça açık olmaları” diyerek kendisini savundu.

Kaynak:allkpop
Çeviri: Evilly* @sujutr
*Blogdan yazı çıkarmak ve alıntı yapmak yasaktır.

0 yorum:

Post a Comment

 
Back to top!