Ara Bul...
Thursday, December 05, 2013
Thursday, December 05, 2013

05.12.2013 Zhou Mi Weibo Güncellemesi/Update:


Kitabın Editörü: Zhou Mi’nin kitabının Anakara(Çin) için sadeleştirilmiş versiyonu sonunda çıkıyor. Size bir sır vereyim, Mimi Çinli hayranları için bir mektup yazdı( Tayvanlı fanlar kıskanacak) Anakaradaki ortağımıza ve ChangJiang Pekin Sanat Merkezine teşekkür ederiz. Daha da iyi olan bir haber ise; Aralık ortasında Anakaranın bir şehrinde imza günü düzenleyeceğiz. Bu şehrin hangisi olacağını tahmin edin. Doğru tahmin eden fanlar arasında çekiliş yapacağız ve bir hediye vereceğiz.
Zhou Mi Reblogladı: Sizleri beklettim, “Thai Perfect” sadeleştirilmiş versiyonu sonunda Aralıkta çıkıyor! Kitap imzası için bu ay sizlerle nerede buluşacağım?
~
(Zhou Mi’s reblog: [I've] kept you guys waiting, “Thai Perfect” simplified version will finally be released in December! Where will I be for the book signing this month to see everyone?

(Book publisher): Zhou Mi’s Mainland simplified version is finally about to be released. Let me tell you a little secret, Mimi hand wrote a letter for Mainland fans (Taiwan fans will be jealous) Thank you to the Mainland partner, ChangJiang Beijing Arts Centre. An even better news is: We will be having a book signing at a certain city in the Mainland during middle of December. Let’s guess which city that is. We will draw a fan that guessed correctly before the event, and even give a gift)


Cr. 周觅_SJM / @TsweetYumi
Evilly*@sujutr
*Blogdan yazı çıkarmak ve alıntı yapmak yasaktır. 

Warning: Unauthorized use and/or duplication of the content provided on http://sujutr.blogspot.com/ is strictly prohibited.

0 yorum:

Post a Comment

 
Back to top!