Ara Bul...
Wednesday, January 01, 2014

SUPER JUNIOR ELF'lerini Konsere Davet Etti!

Super Junior'dan ELF'lerine Davet!



Super Junior ELF'lerini SMTOWN Haftası kapsamındaki 'hazine adası'na davet etti.

Super Junior, Heechul'ün de terhisinden sonraki ilk yerel konseri olan ve 28-29 Aralık'ta  KINETIX'te gerçekleştirilen Hazine Adası konseriyle SMTOWN Haftası'nda yer aldı.

Super Junior Blue World'ün Korece versiyonu ile açılış yaptı ve Mr.Simple,Sexy,Free & Single,BONAMANA, Sorry Sorry, Miracle'ın da olduğu Super Junior-M ve donghae-Eunhyuk ikilisinin alt gruplarının performansları da dahil toplamda 28 şarkıyı sahnelediler.

Çocuklar aynı zamanda değişik varyete yetenekleriyle de tanındıklarından Superstar-K parodisi olan Super Island ile de izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi.Donghae ve Siwon raggae tarzlarıyla sahne alarak zileyenleri şaşırttı ve Donghae'nin kendi yazıp bestelediği şarkı olan Hey Sun (Hae Ya) ile sahne alırken, Heechul M&D'nin Close Ur Mouth, Kangin'se Kim Sung Jae'nin şarkısı olan As I Told You ile sahne aldı.Bunlar haricinde Super Junior-M'den Henry ve Zhoumi Sagging Snail(Yoo Jae Suk ve Lee Juk)'ın şarkısı olan Apgujeong Punk'u, Shindonh ve Eunhyuk Confession'ı seslendirirken, Kyuhyun ve Ryeowook 'Ryeonamic-Kyuo''ya dönüşerek Dynamic Duo'nun Guilty'sini sahneledi ve Sungmin de J.Y. PArk'ın I've HAd Enough Parties şarkısıyla seksi bir performans ortaya koydu.

Super Junior daha sonra Shin Seung Hoon'un I Believe'ini sahnelemek üzere izleyici karşısına çıktı.Bu şarkıda Kim Gun Mo,Kim Jang Hoon Lim Jae Bum, Sun Si Kyung, Park Jung Hyun 'un olduğu 15 şarkıcının, seyirciden çokça alkış almış olan müzikal parçası I Will Follow Him'in ardından  Fly To The Sky'ını da performe ettiler.

Super Junior ''Dünya turnesidne olduğumuz için, bu uzun zaman sonra  bizim ilk yerel kosnerimiz oldu ve SMTOWN Haftası'nın da finali olmasından dolayı Super junior 5'ten farklı olabilmesi için çokça çalıştık o yüzden eğlenceli ve mutluluk veren bir hatıra olmasından ötürü çok müteşekkiriz.Sizleri gelecek seni yeni albüm ve konserle selamlayacağız o yüzden lütfe dört gözle bekleyin'' dedi.

SMTOWN Haftası toplamda 80,000 seyircinin katılımıyla gerçekleştirildi.














Kaynak: allkpop
Çeviri:sujutr

*Blogdan yazı çıkarmak ve alıntı yapmak yasaktır.

0 yorum:

Post a Comment

 
Back to top!