Ara Bul...
Saturday, January 11, 2014
Saturday, January 11, 2014

Leeteuk Bugün Askerlik Hizmetine Geri Dönüyor!

11.01.2014
Leeteuk Bugün Askerlik Hizmetine Geri Dönüyor!
Super Junior üyesi(lider) Leeteuk babası, büyükbabası ve büyükannesinin vefatı nedeniyle aldığı birkaç günlük iznin ardından ordudaki görevine geri dönüyor.
Leeteuk vefat haberini duyduğunda, 6 Ocak tarihinde, ordudaki görevinden izine ayrılmıştı. Leeteuk, kız kardeşi (Park In Young) diğer aile üyeleri ve arkadaşları 8 Ocakta cenazede vefat edenler için yas tuttu. Şu an merhumlar gömülmüş durumda, Leeteuk’ın 4 gece-5 günlük izni bitti ve Gangwon-do’da ki Inje-gun üssüne geri dönüyor.
Leeteuk’ın iznini ailesiyle sessiz bir şekilde geçirdiği bildirilmişti. Askerliğinin kalan 7 ayını da bitirmesi bekleniyor. Trajik aile koşulları nedeniyle askerlik hizmetinin erken bitireceği hakkında bir takım sorular vardı ancak askeri yetkililer bu şüpheleri giderdi ve “Leeteuk ailesinin yasal ve tek geçindiren kişisi haline gelseydi bu(askerliğin erken bitmesi) gerçekleşebilirdi” açıklamasında bulundu.
6 Ocakta Leeteuk’ın babası, büyükbabası ve büyükannesinin bedenleri(ölü) evlerinde bulundu. Araba kazasında yaşamlarını yitirdikleri açıklansa da, Leeteuk’ın babasının mücadelelerden(sıkıntılardan) boğulduğu ve bunalıma girdiği, bunun üzerine ebeveynlerini öldürüp ardından da intihar ettiği ortaya çıktı. 

Cr. www.soompi.com
Çeviri: Evilly*@sujutr


0 yorum:

Post a Comment

 
Back to top!