Ara Bul...
Friday, January 24, 2014
Friday, January 24, 2014

Final Recipe'den Gina Kim, Henry ile birlikte Berlin'in Mutfak Sineması Programını Açıyor . .

Yönetmen: Gina Kim
Tür: Drama
Uzunluk: 98 dakika
Ülke: Kore / Tayland / Singapur
Pazarlayan: CJ Entertainment – Uluslararası
Fortissimo – Avrupa

10 Şubat Pazartesi, Yönetmen Gina Kim ve başrol Michelle Yeoh röportajlar için müsaitler.
Tarama: 9 Şubat Pazar saat 19.30’da, EFM tarama odası, Martin Gropius Bau
Genç Mark ( Kpop yıldızı Henry Lau) büyükbabasının restoranını kurtarmak için, Şangay’da Final Recipe isimli bir televizyon yarışmasına katılır. Bu arada, programın yapımcısı Julia (Michelle Yeoh), dünyaca ünlü bir şef olan kocası David’in (Chin Han) da bu yarışmaya katılmasını ve aşçılığa olan aşkını yeniden keşfetmesini istemektedir. Mark her turu kazanarak dikkatleri üzerine çektiği sırada, Julia, Mark’ın ve kocası David’in, ikisininde henüz haberdar olmadığı bir sırra paylaştığını fark eder.


Director: Gina Kim, drama, 98 min, Korea/Thailand/Singapore. International sales: CJ Entertainment, European sales: Fortissimo

Director Gina Kim and lead star Michelle Yeoh are available for interviews on Mon Feb 10.

Screening: Sunday Feb 9 at 19.30, EFM screening room, Martin Gropius Bau

In order to save his grandfather’s restaurant in Singapore, young Mark (K-pop star Henry Lau) enters a TV cooking contest in Shanghai, called Final Recipe. Meanwhile, contest producer Julia (Michelle Yeoh) hopes that her husband and world-renowned chef David (Chin Han) enters the contest and rediscovers his love for cooking. As Mark wins round after round and gains attention, Julia slowly realizes that Mark and her husband David share a secret that they don’t yet know.

cr.SilversaltPR
Çeviri :Sky Sailor

*Blogdan yazı çıkarmak ve alıntı yapmak yasaktır. 

Warning: Unauthorized use and/or duplication of the content provided on http://sujutr.blogspot.com/ is strictly prohibited.

0 yorum:

Post a Comment

 
Back to top!