Ara Bul...
Sunday, December 01, 2013
Sunday, December 01, 2013

01.12.2013 Super Junior ile Geçtiğimiz Hafta(25-29 Kasım) Neler Yaşandı?

Super Junior comeback haberinden sonra, yaptıkları turne nedeniyle geri dönüş ile ilgili bir çalışma yapamadı ve dinlenmeye de zaman bulamadı. Hayranlar ise tüm gösterilerini dört gözle bekledi ve hepsine tanık oldu. En çok merak edilen diğer bir gösteri ise SM Town müzik festivalinde ortaya koyacakları performansları.

Hepinizin bildiği gibi, her sanatçının,grubun kendine has temaları var. Super Junior’da “Treasure Island” (Hazine adası) temasıyla geri döneceğini açıkladı. Görünüşe göre bizlere bir peri masalı şovu sunacaklar. Tıpkı geçmişteki birbirinden harika şovları gibi. Hayranlarının, canlı performanslarını gördüklerinde tatmin olacakları bir şekilde geliyorlar, işte bu çok iyi. Oldukça cezbedici görünüyor.

28-29 Aralıkta ise sahne alarak Blue World tanıtımı yapılacaktı, bu yüzden hayranlar dört gözle bekliyordu.
Super Junior, Super Show ile gerçekten kalıcı izlenimler bıraktı. Bu SS5 Malezya konseri hakkında internet ortamında konuşulanlarla kanıtlanmış oldu. Malezya şovunun üzerinden günler geçmesine rağmen, hala tüm hayranlar performans hakkında konuşuyor, konser sırasında  yaşanan olayları paylaşıyorlar.

Malezya’daki konuşma sırasında, üyeler Kyochon Chicken’ın bölgede açacağı bir şube için Malezya’ya tekrar gelmeyi planlıyoruz açıklamasında bulundu. Bu da gelecek yıl Ocak ayında olacak gibi görünüyor, fanlar bir kez daha onları görebilecekleri için oldukça mutlu.



                                                                  For English ==> Click Here

Kaynak: www.kpopstarz.com  
Çeviri: Evilly

*Blogdan yazı çıkarmak ve alıntı yapmak yasaktır.

Warning: Unauthorized use and/or duplication of the content provided on http://sujutr.blogspot.com/ is strictly prohibited. 

0 yorum:

Post a Comment

 
Back to top!