Ara Bul...
Monday, November 25, 2013

[Star of the Week] Supur Junior Kendi İşlerinin Patronu!



(Onlar) Şarkıcılar. Aktörler. Komedyenler. Şimdi de kendi işlerinin patronları...


2005 yılından beri sahne ışıkları altında yer alan Super Junior, mağazalar, restoranlar, cafeler açıp ayrıca  küçük projelerde de yer alarak  yeteri kadar para kazanmaya başladılar.

Bütün üyeler kendi işlerin patronu değil ama (bu mekanlar) Kore'ye gelen hayranların -mutlaka ama mutlaka- gitmesi gereken yerler haline geldi.



Choi Siwon'un "Twosome Place"i 





Bu yer artık olmasa da biz yine de bundan bahsetmeye karar verdik. 
Choi Siwon, Myungdong'da, Kore'nin en işlek caddelerinin birinde Twosome Place'i açtı. Meydan hallyu hayranlarını da çektiği gibi turistlerin de çok fazla olduğu bir yerdi. Bu Siwon için çok parlak bir fikirdi ve o da cafe'yi tam burada açmaya karar verdi.
Kaçırmış olanlar için; Twosome Place'in Siwon'un parlak yüzünün olduğu posterlerle donatılmış  olduğu söylenir.





Heechul'un kız kardeşinin yeri : Heestory





Şimdi, teknik olarak bu yer Heechul'ün olmuş olmasa da Super Junior üyelerinin ve kendisinin de oldukça sık ziyaret ettikleri bir yer.
Heechul'ün kız kardeşi Kim Hee Jin tarafından işetilen, önceden "Kstory" olarak bilinen hallyu temalı cafe Heestory,  Myungdong'un diğer bir mükemmel seçim olan yerinde K-Pop ile ilgili bir çok ürün satıyor.
Bir çok yıldızın röportaj için ve imza almak ve teyit etmek  için gazetecilerle birlikte bir çok kez buraya geldiği söyleniyor.




Yesung'un Mouse Rabbit'i






Yesung'un annesi ve genç kardeşi tarafından işletilen Mouse Rabbit çok işlek bir yerde değil.
Konguk Üniversitesi yakınında yer alan mekan, oldukça rahat, ailenin işlettiği mekan olması nedeniyle belki de.

Franchise gibi bir tür olmadığı gibi benzersiz yapılmış bardaklar, farklı mobilyalar ve  cafedeki bütün katlar benzersiz süslemeler ve dekorasyonlarla dizayn edilmiş.
Yesung, şimdi askerlik süresinde bölge müdürlüğünde hizlet ettiği gibi burayı da çok fazla ziyaret ediyor, burada çalışıyor. Ve evet, eğer oralarda bir yerlerdeyseniz, Yesung ile yolda karşılaşmanız mümkün.




Shindong'un DraQra PC Şatosu





Bilgisayar oyunlarına bayılan Shindong, sadece biraz para kazanmak için bir internet cafe açmaya karar verdi. Shindong'un DraQra PC Şatosu 2011 yılında açıldığı günden bu yana, Shindong'un sahip olduğu iş zekası sayesinde çok fazla kar ve başarı elde etti.

Çeşitli programlarda çıkıp, internet cafenin sadece fiilen çalışmasıyla paza kazanamayacağını, ama müşterilerin yiyecek ve içecek siparişlerinin oldukça kazanç getirebileceğini bize gösterdi.

Shindong, müşterileri sipariş vermeleri için genellikle güdüleme taktikleri yaptığını ve bunun her zaman işe yaradığını söyledi! 




Donghae'nin Grill 5 Taco Dükkanı







Eğer Donghae'yi Twitter'da takip ediyorsanız Apgujeong'da yeni açılan Grill5 Taco restoranını görürsünüz. Çünkü taco, taco, taco ve taco...   Donghae bu günlerde hep bundan bahsediyor.
Eylül ayında açılan restorantın promosyonu ve tanıtımı için elinden gelenin en iyisini yaptı.
Super Junior üyelerinin,  bir çok ünlünün ve tonlarca hayranın ziyaret ettiğinden beri restoranın çok çalıştığına inanıyoruz.
Donghae gibi siz de zaman zaman Meksika yemeklerine özlem duyarsanız, Grill 5 Taco dükkanına gidip biraz Taco alın.


Kyuhyun, Leeteuk ve Sungmin'in Kona Beans'i





Kyuhyun, Leeteuk ve Sungmin Apgujeong'da Kona Beans cafesini açmak için güçlerini birleştir.
Onlar cafenin içine şekillendirmeye çalışırken, aslında cafenin Leeteuk, Sugnmin ve Kyuhyun'un annelerinin 

çalıştırdığı ve bütün müşterilere karşı kesinlikle çok hoş davrandıkları söyleniyor. 
Onlar cafe'nin etrafında yürürken bir çok hayranlar ziyarete geliyor ve onlarla fotoğraf çekiliyor.




Eunhyuk'un Tous Les Jours'u







Göründüğü gibi annesi için harika bir çocuk olan Eunhyuk, annesi için "Tous Les Juors" pastanesini açtı.
Guro'da açılan, duvarları Eunhyuk'un posterleriyle kaplı olan dükkanda Eunhyuk çalışırken onu izlemeye gelen hayranlar için oluşturulan uzun bir çizgisinin olması dışında  Kore'deki diğer pastaneler gibi.
O yakışıklı part-time çalışanı geldiğinde ortam parti havasına bürünür, bu yüzden pastaneyi Twitter'dan takip ettiğinizden emin olun. Onlar her zaman bunun için  bir ipucu bırakırlar :) 






Paylaşım: SuJuTR - Kyumineo




Blogdan yazı çıkarmak veya alıntı yapmak kesinlikle yasaktır. 




0 yorum:

Post a Comment

 
Back to top!