Ara Bul...
Wednesday, November 27, 2013

26.11.2013 Park Se-Young & Kangin, Romantik Karikatür-Görsel Çift Gibi


  Oyuncu Park Se-Young ekranlardaki ilk çıkışını "The Cat Funeral" (Yönetmen Lee Jong-hoon, Yapım Octopus Pictures) filmi ile yapacak.Film, Hong tarafından yazılan bir webtoon olan "Anemia" serisinin ilk kez beyaz perdeye yansıması olacak.
  Yazar Hong'un popüler webtoon'u "The Cat Funeral" filmi şeklinde yapılacak.Hikayenin merkezinde bir çift tarafından büyütülen bir kedinin ölümü var.Ayrılmalarından sonra kedinin ölümü onları kısa bir gezi için biraraya getirir.Park Se-young ve Kangin bu romantik iyileşme filminin başrolünde oynuyor.
  Bu filmin orjinal yazarı Hong filmin son partını yazacak.Anemia'nın ilk kısmında, yazar Hong 25indeki "The Cat Funeral" çekimlerinden Kangin ve Park Se-Young'un fotoğraflarını açığa çıkardı.
  Fotoğrafta, enstrümental rolde başrol oynayacak Park Se-young ve Kangin kediyi yakından kucağında tutuyor.Onlar üstün görselliğiyle bir karikatürden fırlamış gibiler.Bu iç açıcı çiftin fotoğrafları bir sanat eserini hatırlatacak kadar güzel.
  Park Se-young, tuhaf bir cazibeye sahip olan Jae-hee olarak büyük ekranda çıkış yapacak "The Cat Funeral" filmi ile.O, bir gencin aşk ve veda deneyimlerini yansıtacak.Se-young, 'The Equator Man', 'Faith', 'Sweet Springs', 'School 2013'de mistik yüzü ve cesur oyunculuğu ile görüldü.Çeşitli rollerde oynadı ve imajını her seferinde yeniledi.Çaylak artist Park Se-young'un "The Cat Funeral" filmi ile ilk büyük ekran çıkışının dikkatleri toplaması bekleniyor.
  Super Junior grubunun üyesi Kangin'in de olağanüstü görselliğini görebiliyoruz.O daha önce "Hello Schoolgirl" filminin başrolünde oynamıştı.Bu onun ikinci meydan okuyuşu.
  Bu arada, "The Cat Funeral" önümüzdeki sonbaharda gösterime girecek.
                                                                                              Kaynak:Osen
                                                                                              Çeviri:Sukoyzob


*Blogdan yazı çıkarmak ve alıntı yapmak yasaktır.*

0 yorum:

Post a Comment

 
Back to top!