Ara Bul...
Wednesday, November 27, 2013

25.11.2013 Dream Kpop Fantasy Konseri Filipinlere Dönüyor, 3 Saatlik Performansa 7 Sanatçı/Grup, Şubat 2014

  Dream Kpop Fantasy Konserinin bu yılki başarısından sonra, idoller 2 Şubat 2014'te Filipinlerde başka bir konsere karar verdi.Konserin katılımcıları henüz açıklanmadı ancak şimdiye kadar bilinen tek şey Super Junior-M'in olacak olması.Konserde yer alacaklardan kesinleşeceklerden ilki olma özelliği taşıyorlar ve bahse girerizki birçok Filipinli hayranı Super Junior'ı sık sık Super Show ve bu konserle görebileceklerini ümit ederek çok heyecanlanmışlardır.
Dream Kpop Fantasy Konseri yapımcılarına göre, toplamda 7 sanatçı/grup sahnede olacak ve performans Filipinli hayranlara sunulacak.Bugünden başlayarak, Dream Kpop Fantasy-2 Konseri için performans sergileyenler her seferinde birer birer yayınlanacak.Konser süresi  eğlence dolu bir şekilde her bir grubun muhteşem performanslarıyla 3 saate yayılacak.

Birçok Filipinli hayran organizasyon için hazır ve idollere kavuşmak için sabırsızlanıyor.Umuyoruz ki, hepiniz en sevdiğiniz sanatçılarla buluşursunuz.

Facebook sayfasından diğer performansçıların güncellemelerinin bu yolla teker teker yayınlanışını kontrol edebilirsiniz.


Kaynak: All Access Productios & kpopstarz.com

Çeviri:Sukoyzob
 *Blogdan yazı çıkarmak ve alıntı yapmak yasaktır.*
 

0 yorum:

Post a Comment

 
Back to top!