Ara Bul...
Friday, October 25, 2013
Friday, October 25, 2013

KYUHYUN: "AİLEME DERİN BİR SEVGİM VAR."

Kyuhyun’un Mamma Mia Programındaki Açıklaması “ Aileme Derin Bir Sevgim Var”


Super Junior üyesi Kyuhyun KBS 2TV ‘Happy Sunday-Mamma Mia’ programından ayrılacağı için üzgün olduğunu söyledi.
Kyuhyun 27. Bölüm ile birlikte programdan ayrıldı. Mamma Mia programı, yayın günü ve saati Çarşamba 23.00 olarak değiştirildiği için Kyuhyun’un sunucu olduğu bir başka program olan “Radio Star” ile rakip haline gelmişti.
Son kayıtta Kyuhyun esprili bir şekilde “Çarşamba günü başka bir programım olduğu için üzgünüm. Müdürümüz de üzgün olmalı. Sanırım tüm bunlar ana yönetmenin kararı...” dedi.
Kyuhyun “Mi-sun ve Young-ja’dan çok şey öğrendim. Ailemi daha çok seviyorum. Programı bırakacağım için gerçekten üzgünüm.” diyerek programa veda etti. Bunun üzerine Lee Young-ja “Mamma Mia yerine Radio Star’ı bırakmaya ne dersin?” diye bir öneride bulundu.
Kyuhyun bir şeyler geveledi ve cümlesinin sonunda “2 yıldır Radio Star programındayım... Ben sadakat duygusu olan bir insanım.” diyerek herkesi güldürdü.
Yapım ekibi “Tüm bu süre zarfında Kyuhyun ile çalışmaktan memnuniyet duyduk. Tüm annelerden bu veda için özür dileriz. Ancak o şu an bizim rakibimiz. Onunla rekabet edeceğimiz için üzgünüz. Lütfen Çarşamba geceleri yayınlanacak “Mamma Mia”nın yepyeni halini dört gözle bekleyin” açıklamasında bulundu.
Kyuhyun’un yerini Kyung-hwan alacak. 
Böylece Park Mi-sun, Lee Young-ja ve Huh Kyung-hwan “Mamma Mia” programına ev sahipliği yapacak. 



Kaynak: www.sup3rjunior.com

Çeviri: Evilly*
Siteden veya blogdan yazı çıkarmak ve alıntı yapmak kesinlikle yasaktır.!

0 yorum:

Post a Comment

 
Back to top!