Ara Bul...
Saturday, September 21, 2013
Saturday, September 21, 2013

2013 SİNGAPUR-HİT MÜZİK ÖDÜLLERİ ADAY LİSTESİ AÇIKLANDI!

                   2013 SİNGAPUR-HİT MÜZİK ÖDÜLLERİ ADAY LİSTESİ AÇIKLANDI!            20.09.2013
     Singapur-Hit Müzik Ödülleri Mandapop(Mandarin Pop Music)* ile muhteşem bir şekilde geri döndü. Bir yıllık aradan sonra fanlar ülkenin en uzun soluklu Çin müzik ödül töreniyle büyüleyici bir müzik gecesi bekleyebilir. Bu yıl, doğma büyüme Singapurlu olan JJ Lin aday listesine  “En İyi Albüm Yapımcısı” , “En İyi Yerel Müzik Kompozisyonu” ve “En İyi Erkek Vokalist” kategorilerinde birden çok ödül adaylığı ile önderlik ediyor. JJ Lin kendi kategorisinde en iyiye ulaşan yerel sanatçılar Jay Chou, Sandy Lam, Jolin Tsai, Penny Tai ve hatta Koreli erkek grubu Super Junior’ın  Çin alt grubu Super Junior-M de dahil olmak üzere listedeki ağır topların karşısında olacak. 
     Önceki yıllardaki gösterinin aksine 2013 Singapur-Hit Müzik Ödülleri 20’den fazla şehire; Hong Kong, Makao, Tayvan, Malezya, Endonezya, Avustralya, Yeni Zelanda, İngiltere, Hollanda, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’ya ulaşacak. Bu bölgelerden “Küresel Prestij Ödülü” için oy verilebilecek ve gösterinin en iyisine ödülü takdim edilecek. İzleyiciler aynı zamanda gecenin popülarite ödülleri olan “En Popüler Erkek Artist”, “En Popüler Kadın Artist”, “En Popüler Grup” ve Singapur, Malezya, Çin, Hong Kong ve Tayvan  “Bölgesel Seçkin Artist” ödülü için de söz sahibi olacak. Ödüller için SMS oylaması 23 Eylülde başlayacak.  En İyi Albüm, En İyi Erkek Sanatçı ve En İyi Kadın Sanatçı dahil olmak üzere 10 profesyonel kategori bulunuyor, kazanan ise dünyaca ünlü müzik uzmanları ve medya emektarlarının elinden ödülünü alacak.
    Bu yılki kutlamalar Singapur'un önde gelen Mandarin grafik gösterinin 30. yıldönümüne denk geldi. Grafik tasarımcıları yerel katılımcılarla birlikte geriye dönük anılardan oluşan bir kompozisyon sunacaklar.  Popülerleri ayıklayın! Yurtdışında yaşayan Singapurlular bu yılki yıldızlarla dolu geceyi xinmsn ve Toggle* ile takip edebilir.  2013 Singapur-Hit Müzik ödülleriyle ilgili daha fazla bilgiye  www.meradio.sg/sha  adresinden ulaşabilirsiniz.

   ~ xinmsn 2013 Singapur-Hit Müzik Ödülleri resmi online medyası olmaktan gurur duymaktadır~
*Mandapop: Kuzey Çin Bölgesi Pop Müziği
*xinmsn ve Toggle: Singapur’a ait internet siteleri 
             Singapur-Hit Müzik Ödülleri
Tarih:  22 Kasım, Cuma
Saat: 19.30
Yer: Suntec Singapur Kongre ve Sergi Merkezi
Bilet fiyatları: 88 $/ 58 $/38 $

Super Junior- M “En İyi Grup/Şarkı” ve “En İyi Grup” olmak üzere 2 dalda aday.

Kaynak:  xinmsn Entertainment




Çeviri  Düzenleme : Sujutr Çeviri Ekibi/"Evilly"

Siteden veya blogdan yazı çıkartmak veya alıntı yapmak kesinlikle yasaktır.!  

0 yorum:

Post a Comment

 
Back to top!